Meiltä oli sähöt pois koko Tapaninpäivä ja ihan tähän asti on ollut nettpimento. Olen ihan jippii kun vihdoinkin pääsen taas tänne kirjottelemaan.Hirveitä vierotusoireita kärsin jo tiistaina, onneks on ollu niin pal töitä että muut nettipimentopäivät on menny pelastaessa sähköttömiä asiakkaita. Olin myös Tapanina töissä ja oli se jännää kun välillä piti häärii kynttilänvalos ja matkalla asiakkaan luota toisen luo oli puita pitkin teitä ja tien varsia, aukeilla paikoilla tuuli niin lujaa että kaikki irtonainen lensi vaakasuoraan vauhdilla auton lasiin niin et rapina vaan kävi. On mulla jännittävä työ.Tänään sit sato pikkasen märkää lunta . onneks huomen ei tarvi lähtee töihi mut ukon kans täytyy mennä katteleen paljoks puita on meijän metäst nurin.

Laitan tähän kuvia teiltä saamistani joulukorteista, on siinä pari muiltakin saatuu, sellast ite tehtyy. en mää kaupast ostetui kuvannu, kiitos silti niistäkin, sillä nehän on sit tulevaisuudes uusiokäyttöön tulevia ;)

Kiitos Leila!                                                                                Kiitos Marita!

Kiitos Peikkotyttö!

Kiitos Selma!

Tän jälkeen tulee muilta kuin kortteiluystäviltä saatuja

Tässä vielä Tetralta saamani kortti. Kiitos!

Kiitos teillekkin.

Roskis blogissani esittelen mun ja Vilimarikan ATC-vuosikalenterit vuodelle 2012. Tervetuloo kurkkimaan tänne roskisdyykkari.vuodatus.net