Hauskaa oli taas nähdä ja vaihtaa kortteja oikein kasvosta kasvoon, kiitos kivasta tapaamisesta kaikille yhdessä ja kullekin henk. kohtasesti!!!

Nämä kortit sain vaihdossa Tetralta(ylhäältä alas ja vasemmalta oikeelle)"Puku tekee miehen","Sailor,"Loma häämöttää".Juhannus", ""murkku" Pariisissa", "Chaplin", "Strada", "Niitä vuosia en unohda koskaan" ja sokerina pohjalla"Ken on tuo nainen" Tän valitsin itselleni kannustuskortiksi tähän hetkeen-Kulje vaan kohti tuntematonta tulevaa valoisalla mielellä vaikka räntää satais niskaan tai pahempaakin ,pyrstösulat heiluen-KIITOS TETRA TÄSTÄ JA MYÖS MUISTA IHANISTA KORTEISTASI!

Tässä Gunillalta vaihdossa saamani kortit "Turku" jaThe light in the night" -Majakka johdattakoon minut ohi karien-KIITOS GUNILLA NÄISTÄ TAIDOKKAISTA KORTEISTA!

Tässä Manumiinalta vaihdossa saamani kortit (Ylhäältä alas ja vasemmalta oikeelle) "Meressä on elämää","Kesäromanssi", "Turun tyttö", "Suomen Joutsen" ja sokerina pohjalla "Iik, mikä ötökkä" -vahingon ilo on sitä aidointa iloa-KIITOS MANUMIINA NÄISTÄ IKI IHANISTA KORTEISTA!

Tässä Aliselta vaihdossa saamani kortit "Kauas pois", "Vilpitön mieli" ja "Tervetulo Turkusse"- ihanaa kun on jonnekkin tervetullut aina- KIITOS ALICE NÄISTÄ HURMAAVISTA KORTEISTA!

Oikeesti vaihdon aihe oli Turku-aiheiset kortit ja tässä mun vaihtoon tekemät Turku kortit

Suurin osa meni vaihtoon ja loput pidän itsellä joten nämä on vain "kuolattaviksi", sain kyllä lisää näissä pohjana olevia turku-kortteja joten voin tehdä niitä lisää jos inspiraatio iskee tai jos joku välttämättä haluu, mut ne on sit taas ihan eri kortit.

Lisäksi olimme tuoneet vaihtoon ylimääräistä askartelumateriaaliamme ja kaikki saivat 4 mahtavan sisältöistä kuorta. tavaraa tuli niin pal et sitä on turha kuvata, kiitos vaan kaikille lahjoittajille, näistä syntyy taas ihan uudelaisia kortteja.

                             11.12. 2010 TAVATAAN TAAS KLO 15 KORTTELIRAVINTOLA KERTUSSA !

                                   KAIKKI TERVETULLEITA! LISÄÄ ASIASTA TÄÄLLÄ  atc-vaihto.vuodatus.net/