Tässä tämän vuoden eka varsinainen pääsiäiskortti jonka olen tuunannut vanhasta pääsiäiskortista.Aurinko, perhoset, isot krookukset, isot tiput, loru ja kehykset sekä nauhat on lisättyä, muu oli kortissa valmiina. postikortti kokoa

Tässä toinen pääsiäiskortti joka on tehty servetistälisänä nauhoja ja kukkapuska sekä kortista leikattu toivotus

Kolmas korttini on taas tuunattu pääsiäiskortti. Liimasin tulppaanikimpun päälle kalvon johon olin tulostanut mustalla liljapuskan, sen päälle liimasin viel lävistysperhosen ja kaks perhosen materiaalist leikkaamaani nauhaa.

ATC "Pääsiäiskukkia ja -munia" VARATTU

ATC "Iloista Pääsiäistä!" VARATTU

ATC "Pääsiäisnoita" VARATTU

Tänään ovat servetit olleet inspiraation lähteinä. Tässä olen liimannut ison kortin päälle ATC kokoisen pienemmän kortin ja sit iski kirjotusvirhe pahoilainen mutta ompahan uniikki kortti :)

Nämä kolme korttia ovat ihan vaan yksinkertaisesti servetin pala liimattu pohjaan eikä muuta paits näis kahdes alimmas on ääriviivatarraa reunois ja kas viimeisessä pääsiäisen toivotus on oikein kirjoitettu mut tarra on vähän vimpulassa. Nää alimmat on ison servetin kuvan puolikkaat ja taustan väri on oikeesti sitruunan keltainen.

Lopultakin löysin näitä suloisia pääsiäistipuja ja sain kokeilla voiko niitä laittaa korttiin ja hyvinhän se onnistui, tuli tähän sit lisättyy yhtä sun toista muutakin nurkista löytynyttä pääsiäismatskuu. Munst noi tiput on niin liikuttavii ja ne on aina ollu mun suosikki pääsiäiskoristeita

Viel täyty yks laittaa ihan viimetinkaan, tämän tein Haastan sinut-haasteeseen mutta saa se olla täälläkin.VARATTU