Tämä on tänpäiväisista viidestä kortista eka ja siinä on käytetty ATC korttia jonka pohjana on sanomalehdestä leikattu valokuva, kehys on samasta joulukortista kuin toivotuskin alhaalla suikale kullanväristä paperia ja kukka on koottu askartelumatskuista.

myös tässä toisessa kortissa käytin ATC:tä sen alla on aalto-kalvo, pohjana sininen askartelukartonki, stanssattuja hiutaleita, vanhoja nappeja, askarteluroskiksesta koukattu valkoinen kiehkuratarranpohja ja kimalletta.

Kolmannessakin atc sen alla vihree paperi ja kortin pohja ja kehykset tehty servetistä, alle servetti nurinpäin ja reunoille oikeinpäin.

Neljännessäkin on ATC, pohjana kuviollinen askartelupaperi, oikeassa reunassa pala pitsiä, kulmassa huopasydän ja toivotus leikattu vanhasta joulukortista. Skanneri hiukan muutti värejä sinertäviksi. ATC on täysin valkoinen

Lopuksi syntyi vielä tällainen punainen kortti jossa on pohjana vanha käärepaperi, kuva on servetistä ja postimerkit sain tänään joulukalenteristani jonka Manumiina on minulle tehnyt ja jonka luukkuja "availen" täällä roskisdyykkari.vuodatus.net/ Tämä servetti on jo kauan odottanut korttiin pääsyä ja heti keksin idean kun sain tänään nuo postimerkit ja sattumalta osu vielä tuo käärekkin missä on joulun toivotuksia jos miksi kieleksi.

Miksi taas näin hurjasti kortteja? No, minä olin lukenut erehdyksessä sen punaisen joulukorttien postituskuoren päältä että kortit tulee lähettää viimeistään 7.12. kun se on eka päivä jolloin niitä ruvetaan jakamaan. Viimeinen postituspäivä onkin vasta 15.12. joten kyl täs viel aikaa onkin vaik kuin pal mut olishan se kiva saada vaik tänä viikonloppuna valmiiks niin sit sais keskittyy muihin jouluaskareisiin.