Haaste: Tee ATC-kortti käyttäen materiaalina vain roskia (esim. tuotteiden pakkauksia, mainoksia, ilmaisjakelulehtiä, hedelmien tarroja, ym. ym. kaikkea materiaalia joitka normaalisti heitetään roskiin tai viedään kierrätykseen)Älä käytä saksia vaan revi pohjat, taustat ja kuvat joita käytät. Älä käytä myöskään kaupasta ostettua liimaa vaan käytä liimaamiseen keitettyä kylmää perunaa tai seosta jossa on 1 osa jauhoja ja 3 osaa vettä (itse käytin ruisjauhoja)Aihe ja värit ja tyyli ovat vapaat

Vaihto: Lähetä minulle edellä mainitulla tyylillä tehty kortti/ kortteja nimelläsi ja osoitteellasi varustettuna niin minä lähetän sinulle saman määrän tällä tyylillä tekemiäni kortteja.

Jos sinulla ei ole osoitettani laita sähköpostiin viestiä niin lähetän sen sinulle.

Molempia voi tehdä 30.4 2010 asti.(Vaihto kortit oltava minulla postilaatikossa viimeistään tuolloin)

Kaikkien sekä vaihtoon että haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan palkinto joka sisältää tietysti runsaan lajitelman laatu roskaa : ). Ja siis 1 palkinto haasteeseen vastanneiden ja toinen paketti vaihtoon vastanneiden kesken ja sit viel pieni palkinto myös vain kommentteja kirjottaneiden kesken.

1271061389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä pari tällä tekniikalla tehtyä korttia malliksi. Eka on tehty Kotilieden mainoskirjeestä ja toinen ilmaisjakelulehti SeutuSanomista.Pohjapahvin revin Lidlin suklaakääreestä. Ja liimana siis 1osa ruisjauhoja 3 osaa vettä.