1266155240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taikinasta tulee 40 pullaa

5 dl Vesi
1.5 dl Sokeri
150 g Margariini, 60%, laktoositon, becel
2 pss Kuivahiiva
15 dl Vehnäjauho
Voiteluun:
1 kpl Kananmuna, kuoreton, pieni
Tee taikina normaalin pullataikinan tapaan, kohota ja ota 1/4 taikinasta ja painele se paksuhkoksi levyksi josta otat sydänmuotilla 10 pullaa, lopputaikinansta voit tehdä haluamasi mallisia. Anna pullien kohota sen aikaa kun uuni lämpiää 225C Voitele pullat ennen uuniin pistämistä munalla paista 10-15 min. Jäähdytä pullat
Täyte:
100 g Maitorahka, <0,5% rasvaa, vähälaktoosinen
1.5 dl Valio. vaahtoutuva vaniljakastike. rasvaa 9 %. hyla
(50 g Mantelijauhetta)

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, lisää rahka ja  halutessasi mantelijauhe.Maista täytettä ja lisää halutessasi sokeria tai makeutusjauhetta.Voit vielä värjätä vaahdon karamellivärillä tai lisätä vaikka komeisia pakastemansikan paloja.

Halkaise pullat ja laita jokaiselle reilu ruokalusikallinen täytettä, toinen puolikas päälle ja ei kun nauti