01.04.2011 - 10:44 / Kategoriat: 2 vuotis Blogisynttärit, ARVONTAA
 
NOSTIN TÄTÄ VÄHÄN YLÖSPÄIN ETTEI SE TEILTÄ UNOHDU:)

MINULLA JA BLOGILLANI ON HUHTIKUUSSA MERKKIPÄIVÄ JA SEN KUNNIAKSI PELATAAN BINGOA KOKO KUUKAUSI

kOKOSIN RUUDUKKOON KAIKKI LEMPPARI ELEMENTTINI. hups! nauha/ pitsi pitäis lukee) JA TÄTÄ PINGOA VOI PELATA NIIN ETTÄ TEKEE 1 RIVIN JOKO VAAKAAN , PYSTYYN TAI KULMASTA KULMAAN  TAI SIT 2 RIVIÄ VAAKAAN , PYSTYYN TAI MOLEMMAT KULMASTA KULMAAN RIVIT TAI 3 RIVIÄ PYSTYYN TAI VAAKAAN TAI  4 RIVIÄ PYSTYYN TAI VAAKAAN TAI KOKO BINGO RUUDUKON TAI VAIN KULMAT(kiiltokuva, kukka, hattu ja sininen)

kOSKA TÄMÄ ON ATC BLOGI NIIN KORTIEN PITÄÄ OLLA ATC KOKOA

TÄLLAINEN ON SIIS HAASTE

Tässä 2 jo tekemääni korttia vasemmalla"Keijukaisten maassa" on tehty ylimmästä vaakarivistä ja oikealla "Satumaista" on koko bingokortista ja alin "Pihamaalla" toisesta vaakarivistä

HAASTEESEEN TEKEMÄSI KORTIT KÄYVÄT MYÖS VAIHTOON: LÄHETÄ MINULLE HALUAMASI MÄÄRÄ BINGO KORTTEJA 15.4. MENNESSÄ POSTIMERKILLÄ JA OSOITETIEDOILLASI VARUSTETUN KIRJEKUOREN KERA NIIN PALUUPOSTISSA SAAT MINUN TEKEMÄNI KORTIN/KORTTEJA JOTKA TEEN SAMASTA /SAMOISTA RIVEISTÄ MISTÄ SINUNKIN KORTTISI ON TEHTY.jOS SINULLA EI OLE OSOITETTANI SAAT SEN SÄHKÖPOSTITSE KOTILAISKA ÄT SUOMI24 . FI (pienillä kirjaimilla; välit poistettuna)

KAIKKIEN HAASTEESEEN JA VAIHTOON OSALLISTUNEIDEN KESKEN ARVON 52 KPL BINGORUUDUKOSSA OLEVAA ASKARTELUMATERIAALIA + 2 BINGORUUDUKOSTA TEKEMÄÄNI  ATC KORTTIA

1 KORTTI ON 1 ARPA

PELKÄSTÄÄN KOMMENTIN LAITTANEIDEN KESKEN ARVON MATERIAALIT YHTEEN ATC KORTTIIN JA 1 TEKEMÄNI ATC:N

ARVONTA SUORITETAAN 1.5. SIIHEN ASTI SIIS AIKAA OSALLISTUA HAASTEESEEN JA KOMMENTOIMALLA JA TOKI MYÖS SIIHEN MENNESSÄ VAIHTOON TULLEET OSALLISTUU ARVONTAAN VAIKKA TOIVONKIN ETTÄ KORTIT TULISIVAT JO PIKKASEN AIKASEMMIN.

HAUSKAA BINGOKUUTA KAIKILLE!

EKA vAIHTOKORTTI TULI ANNIFANNILTA

Toinen pystyrivi "ONn laiva valmiina lähtöön" Tämän ihastuttavan kortin lisäksi sain kivan pääsiäiskortin

Kortissa on luukut, tältä näyttää luukut suljettuna

ja tältä luukut auki.

Tällaisen kortin tein vastaukseksi

"Sataman kapakan villikissa..."