Tosin yhdessä oli uusi S-etukortti mutta korttihan sekin on

Osallistuin leilan järjestämään 5 ja sain hänen tekemänsä kortin jo tänään. omani on vielä liimausta vailla

Tällaisen ihanuuden sain. tässä piti olla lapsi,kysymysmerkki, nappi, metallikoriste,jalkine ja hyönteinen ja kyllähän ne kaikki tästä löytyvät ja hyönteisenä mun lemppari sudenkorento ja metallikoristeena viel tollaset ihanat pienet jalat. Kiitos Leila iki-ihanasta kortistasi!

Lisäksi kuoresta löytyi paksu nivaska ihania askartelupapereita ja kuvia.Kiitos myös niistä, eipä taas aikoihin tarvi askartelupuodissa poiketa.:) Niinku mä siel muutenkaan ramppaisin ku postijoonas kantaa mulle tarpeita päivittäin ellei tällasta ihanaa tavaraa kun tänään niin ainakin mainoksii joista korttini tavallisimmin syntyy. Kiitos vaan viel kerta Leilalle niin lähetyksestäsi kun vaihdon järjestämisestäkin ja leppoisaa joulun odotusaikaa triplamummalle!

Sitten sain pyytämäni kortin Ullalta

Tällaisen hurmaavan "Viuhka" ATC kortin.Kiitos kun suostuit vaihtoon! vaihdokiksi pyytämäsi "Huomenta, rakkaani" lähtee sinulle lähipäivinä.

Ullankin kuoresta löytyi läjä mieluista askartelumatskua, osalle löytyy heti käyttöä miten lienetkin arvannut mitä kaipaan :) Paljon kiitoksia!

Loput postit julkaisenkin täällä roskisdyykkari.vuodatus.net/blog/2701117/kotilaiskan-roska-vaihto-haaste-7/