Vaihtiparini on Phedra ja sain hänen lähettämänsä IIIIHANAN paketin tänään.

Tässä tervehdyskortti, suloisine otuksineen

Kuvassa ylinnä pieni lahja, hurmaava syksyinen ikkunakoriste,alustana paketissa ollut aaltopahvi ja lahjan alla 2 tussia joista varsinkin tuo hennon punertava oln tosi mieluinen, sillä sen väristä en ole itse raskinnut ostaa vaikka käyttöä oli useestikkin.. Niiden alla on 9 ruusua, tykkään.

Tässä on 6 arkkia paperia joista tuo narsissi paperi on mieleisin. Niiden päällä 3 ihanaa postikorttia, pala ääriviivatarra-arkkia, pussi perhoskasseja ja 5 teksti"juttua"

Tässä on 5 arkkia paperia jotka kaikki kivoja mutta paras on kuitenkin perhosarkki.Niiden päällä on kankaisia pitsikulmia, ihania ja kiiltokuvia sekä kaksi vanhaa valokuvaa, huippu ihanat.

Sitten on vuorossa nauhat, kauniita ja aina mieleen, kirjaimet ja nuo jo kauan unelmoimani pitsiperhoset erikois kiitos juuri niistä ja sit on tollasia oksia, kivoja nekin. Ylhäällä vielä kivat 3 pikkukuvaa. Tämä oli aivan mahtavan ihana paketti, miten olitkin  osannut näin mieleisen valikoiman laittaa, en olis edes itse osannut toivoa mitään näin kivaa. Sitäpaitsi rakastan yllätyksiä sikisikään en yleensä laita mitään "tykkäyslistaa".Sun paketis kokoaminen on vielä pikkasen kesken mutta kun hetken maltat niin eiköhän tuo postilootaasi tipahda. KIITOS PHEDRA JA HYVÄÄ SYKSYNJATKOA!